Pyydystalkoot 23.1. – 3.2.2017 – 25. Juhlavuosi

klo 8:15 – 16:00, ASKO-talo Askonkatu 9F (2. krs), LAHTI

Pyydystalkoot on ehtinyt jo miehen ikään! Tule paikalle oppimaan, auttamaan ja tutustumaan saman henkisiin ihmisiin.

Päijät-Hämeen Kalatalouskeskus yhteistyökumppaneineen järjestää perinteiset pyydystalkoot. Järjestyksessään 25. tapahtumaan osallistuminen on maksutonta ja talkoolaisille tarjotaan päivittäin lounas sekä kahvit.

Tapahtumassa rakennetaan uusia ja korjataan vanhoja hoitokalastusvälineitä, kuten rysiä ja nuottia, jonka lisäksi valmistetaan hoitokalastusta varten maineikkaita WEKE-katiskoja. HUOMIO! Ota mukaan omat pihdit ja käsineet katiskojen valmistukseen. Paikalliset hoitokalastajat yhteen keräävän vuosittaisen tapahtuman päärahoittajana toimii Vesijärvisäätiö.

Seminaari-torstai

Torstaina 26.1.2017 klo 9:30 – 16:30 järjestetään seminaari, jonka ohjelma julkaistaan hieman lähempänä. Aiheita mm. rantojen kunnostuksesta, vesikasvien niitosta ja hyötykäytöstä sekä tietysti kalastuksesta, aina särjestä kuhaan.

Seminaariin mahtuu 100 henkilöä ja se jo on täynnä.

Seminaarin jälkeen on vielä järjestettyä ohjelmaa ilta yhdeksään asti, joten kannattaa varata kalenterista koko päivä.

Saapuminen paikalle ja autojen paikotus

ASKO-talo sijaitsee uuden matkakeskuksen läheisyydessä, mutta paikotustilaa alueella on rajoitetusti. Suurin osa parkkipaikoista on yrityskohtaisia ja osa kahden tunnin mittaripaikkoja. Onkin suotavaa tulla paikan päälle vaikka kimppakyydillä tai julkisilla liikennevälineillä. Pitempiaikaisia paikkoja voi löytää alla olevaan karttapiirrokseen punaisella merkitystä kohdasta.

Tervetuloa talkoisiin mukavien kalamiesten seuraan!

pyydystalkoo_2017_kartta

Paikka: ASKO-talo Askonkatu 9F (2. krs), LAHTI
Aika: 23.1.2017 – 3.2.2017 klo 8:15 – 16:00